Glow text generator
 
 

 
 
 
Corturi de nunti - Nunta la cort in Restaurantul Volant

Vrei sa arati precum un star in ziua nuntii? Atunci de ce sa nu folosesti si tu ceva din acel “Hollywood glamour” preferat de celebritati pentru petrecerile de nunta? De ce sa nu te inspire decorul nuntilor chic din Los Angeles?

Si cum celebritatile de la Hollywood au preferat din ce in ce mai des Restaurantul Volant pentru a-si personaliza nunta, atentia ni s-a indreptat catre obtinerea unui astfel de efect si pe la noi. Astfel, la targurile internationale din domeniu, corturile de nunti au devenit alegerea numarul 1, agentiile din domeniu adoptand fara ezitare conceptul american de nunta organizata in Restaurantul Volant - un trend nou ce poate fi utilizat pentru indeplinirea celor mai exigente dorinte.
 

Cortul de nunti este decorat cu sute de metri de falduri de matase si poate fi montat la fel de bine atat pe plaja marii cat si pe pajistea verde a propriei gradini, marit sau micsorat in functie de numarul invitatilor. Cadrul perfect pentru o nunta romantica este malul unui lac, plaja sau atmosfera magica a padurii. In plus, conceptul american de nunta in Restaurantul Volant ne lasa posibilitatea de a crea o ambianta de neegalat, intr-un mediu natural, cu variante infinite de decorare.
 
 
La noi, Restaurantul Volant vine la pachet cu servicii de cinci stele. Iti doresti o nunta romantica? Atunci o caleasca va deschide drumul spre o atmosfera de basm. Vrei un ambient de stralucire disco, limuzine si jocuri de lumini? Sau poate proiectii video si cascade de sampanie? Indiferent de ceea ce iti doresti, Restaurantul Volant are flexibilitatea de a se transforma intr-un decor de vis. Nunta la cort in stil american este o solutie inteligenta ce imbina tehnologia moderna, fumusetea naturii si charm-ul traditiilor.

Si pentru a vedea indeaproape magia unei nunti intr-un Restaurant Volant, site-ul www.restaurant-volant.ro  ne arata o alta viziune asupra nuntii. O nunta inedita pentru persoane ce spun NU banalitatii.


  

Nunta la cort, pe malul lacului Snagov

Nunta la cort pe ponton

Cort de nunta pe malul lacului


 
 
fluture
 
 
 
 
 
 
Inchiriere_cort_nunta
 
restaurante pentru nunta*  catering  nunta*  cort * nunta la cort* nunta in aer liber * nunti la cort * mancare  nunti * cort evenimente * corturi botezuri * restaurant bucuresti * locatii nunti * meniu ieftin * preturi meniuri nunti *  pachete nunti * meniu nunta * nunta in aer liber * decoratiuni nunta * aranjamente nunti * preturi nunti * pachete nunta * poze nunti * fotografii miri * nunti 2010 * inchiriere corturi * mese * scaune * tort nunta * invitatii nunta  * invitatii nunti * botez * marturii botezuri * botezuri la cort * mancare nunta * flori nunta * aranjamente florale * baloane * aranjamente din baloane * muzica nunta * formatii * dj * miri * mireasa *marturii* fantana de ciocolata * fantana de sampanie * piscine